— Hírek —

Tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy 2020. március 24-től (kedd) a járványügyi helyzetre tekintettel a háziorvosi körnap ELMARAD!

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segített a február 15-i farsangi program lebonyolításában. Külön köszönöm azon asszonyok segítségét, akik a finom fánkokat sütötték.

Február 8 szombat: Ezen a napon ismét megrendezésre kerül a Farsang kupa asztalitenisz torna Zakics Sándor szervezésében és az önkormányzat anyagi támogatásával. A verseny a jobb teremadottságok miatt Vasalján kerül lebonyolításra a Művelődési Házban. Jelentkezni és a pontos program, menetrend miatt érdeklődni Zakics Sándornál lehet.

Tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy 2020. február 1-től 2020. február 29-ig a háziorvosi rendelést Dr. Beke Katalin látja el.

A novemberi faluújság óta nagy beruházás nem történt. Továbbá pályázati döntés sem született. A templom pályázatáról a legutolsó információnk, hogy talán jövő márciusban az egyházi pályázatok elbírálásánál sikeres lesz. Várjuk a döntést. A kemesmáli buszváró és a játszótéri új játszóház teljesen elkészült. A Miród-forrás felé vezető út kavicsozása...

Falukarácsony

2019.12.18

A negyedik hétvége: Falukarácsony. Valamint a kemesmáli buszváró is elkészült. Mindenkinek köszönet a segítségért!!!

Idősek napja

2019.12.10

A harmadik hétvége újabb program. Idősek napja és Mikulás ünnepség. Továbbá nem mellékesen az új játszóház is elkészült a játszótérre. Igaz, hogy decemberre, de jobb későn, mint soha. És még nincs vége..

Kemestaródfa község Önkormányzata és a Kulturális és Faluszépítő Egyesület szeretettel meghívja Önt és kedves családját 2019. december 8-án, vasárnap 14.00 órától az Idősek Napi rendezvényre. A rendezvény helyszíne: Kemestaródfa Művelődési Ház.

Advent... 2

2019.12.02

Újabb hétvége, újabb képek. A betlehemnek és a falu adventi koszorújának a feldíszítése továbbá az új adventi fények felkapcsolása. Mindenkinek köszönet a segítségért.