— Hírek —

Egy kis késéssel a tavalyi munkák képei. Elkészült a kemesmáli ravatalozó, a templom, és a művelődési ház felújítása. Pályázatok elszámolva. Köszönöm V. Németh Zsoltnak a térség országgyűlési képviselőjének a segítségét, és a vállalkozóknak a gyors és precíz munkát. Új év új remények.

LORD KONCERT

2020.06.19

Egy újabb kemestaródfai bejelentés. Egész napos szervezést követően: 2020. július 25-én szombaton 20.00 órától LORD koncert Kemestaródfán. A tavalyi vihar miatt elmaradt koncert pótlása. Köszönöm Hegedüs László (Hege) pozitív hozzáállását. Július 4-től hétvégenként mindenki menjen a Rába partra Hege bulikba, de 25-én irány Kemestaródfa LORD....

Trianon 100

2020.06.04

Tisztelt Kemestaródfaiak! Mindenkinek köszönöm, aki megtisztelte a tegnapi megemlékezésünket. Megemlékező beszédemben külön köszöntöttem, testvér településünk Nagyajta lakóit. Illetve a köpeci Nagy Károly Kázmér református lelkész urat és kedves családját. A Jóisten éltesse a külhoni testvéreinket. Délután még úgy tűnt, hogy nem tudjuk meggyújtani...

Ilyen volt az idei ételszentelés. Köszönöm Gyuri atyának, hogy eljött és megszentelte a húsvéti eledeleket. Továbbá köszönöm a híveknek, hogy betartották a kért szabályokat. Áldott Húsvétot!

Tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy 2020. március 24-től (kedd) a járványügyi helyzetre tekintettel a háziorvosi körnap ELMARAD!

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segített a február 15-i farsangi program lebonyolításában. Külön köszönöm azon asszonyok segítségét, akik a finom fánkokat sütötték.

Február 8 szombat: Ezen a napon ismét megrendezésre kerül a Farsang kupa asztalitenisz torna Zakics Sándor szervezésében és az önkormányzat anyagi támogatásával. A verseny a jobb teremadottságok miatt Vasalján kerül lebonyolításra a Művelődési Házban. Jelentkezni és a pontos program, menetrend miatt érdeklődni Zakics Sándornál lehet.